Antonescu: avem obligaţia să revigorăm şi să menţinem USL

| 09 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la începutul primei şedinţe a conducerii liberale din acest an, că el crede "cu tărie" că, în ciuda tuturor lucrurilor văzute şi trăite pe sfârşit de an, există obligaţia de a se încerca revigorarea, menţinerea USL, care să-şi ducă la capăt mandatul.

"La începutul acestui an, cred cu tărie că, în ciuda tuturor lucruilor pe care le-am văzut şi trăit (...), există obligaţia să încercăm, luând măsuri care se impun, să revigorăm, să menţinem USL", a spus Antonescu, în intervenţia sa din debutul şedinţei BPN al PNL, la care presa a avut acces, notează Mediafax.

De asemenea, liderul liberal a subliniat că USL a fost făcut pentru  ca în următorii ani să facă viaţa oamenilor mai bună şi mai democratică. "Dorim să întărim USL, cu câteva obiective clare. Primul obiectiv, care este marca distinctă pentru PNL, este democraţia şi statul de drept....iar cât timp PNL va fi la guvernare îşi va asumă rolul de garant al statului de drept", a subliniat Antonescu.

Crin Antonescu a mai spus că 2014 are "toate şansele" să fie cel mai greu, dar şi cel mai fructuos an din istoria politică a PNL de după 1990.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ