Antonescu nu exclude organizarea referendumului pentru Constituţie concomitent cu prezidențialele

| 09 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi că nu exclude posibilitatea organizării referendumului pentru revizuirea Constituţiei concomitent cu prezidenţialele pe pragul de 50% participare.

El a fost întrebat dacă ia în calcul organizarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei odată cu alegerile prezidenţiale pe pragul actual de 50%.

"Deocamdată noi avem convocată Comisia pentru revizuirea textului constituţional în 27 ianuarie. Vom discuta chestiunea de calendar. Nu exclud nicio posibilitate. Preocuparea noastră ţine de şansele ca milioanele de oameni care vin la un referendum să nu vină degeaba, adică dintr-o condiţie abuzivă sau excesivă de cvorum cum este cea de 50% în condiţiile noastre să vină foarte mulţi oameni la vot să-şi spună părerea, să aibă această şansă şi să o facă degeaba", a declarat Antonescu, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care a avut loc la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ