Domnul Antonescu, regulile nu se schimbă în timpul jocului

| 09 ian, 2014

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat joi că a fost mandat de colegii săi liberali, împreună cu o echipă, să rediscute documentele la baza cărora stă colaborarea în cadrul USL.

Anunțul liderului liberal vine oarecum ca o surpriză, în condițiile în care o astfel de renegociere a protocolului de colaborare, chiar în an electoral, poate da naștere la unele tensiuni cu efect dăunător tocma pentru relația, și așa tensitonată, dintre PSD și PNL.

Dacă liberalii chiar ar fi dorit o astfel de discuție, ar fi putut alege anul trecut, an în care Antonescu a părut însă, mai ales după vară, interesat de război cu partenerii săi și prea puțin de colaborare. Acum, când suntem în focul jocului politic, a discuta despre o schimbare de reguli sună mai degrabă a sabotaj, decât a acțiune constructivă.

Din păcate, Crin Antonescu pare a fi tot mai defazat în raport cu direcția corectă de acțiune pe care PNL ar trebui să o aibă în cadrul USL, pentru a menține Uniunea funcțională și șansele sale de a fi viitorul președinte al României. Tot din păcate, această defazare nu pare rezultatul unor greșeli, ci o abordare intenționată.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 2014
cantautor
nu prea imi este simpatic Antonescu...
dar cand nu prea raspunde la santajul vostru,ii acord o bila alba..
PS:un articol mic ca marime,de la un ziarist liliputan,adesea cam badaran...
10 ian, 2014
mincinosul
prietenie
SUNT PRIETEN CU TOTI CARE IMI VOR BINELE SI....SIMT ACEL BINE. CHIAR DACA SI-A TUNS PLETELE NU--L VOI VOTA PT. CA IN INTERIMAT A ADORMIT. PACAT TOV. CRIN!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ