Recunoaște Crin Antonescu că în USL nu mai există paritate?

| 10 ian, 2014

Crin Antonescu ne-a anunțat că se află în fruntea unei echipe care va renegocia cu PSD protocolul USL.

Sunt curioasă câți dintre social-democrați își freacă mâinile de bucurie că liberalii vor să facă acest lucru. După cum știm, în cadrul PSD există încă aproape de la formarea USL o nemulțumire legată de modul în care au fost împărțite funcțiile și candidaturile în cadrul Uniunii – respectiv, paritar.

Astăzi, ACD nu mai există, PC fiind aliatul, chiar dacă informal, al PSD. Alianța cu PC a permis PNL să ceară paritate. Astăzi, când PSD are un scor aproape dublu în sondaje față de PNL și pe cei de la PC și UNPR în buzunar, nu este exclus ca social-democrații să ceară, legitim, rediscutarea împărțirii puterii în USL.

Tag-uri: Crin Antonescu, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 2014
DDDDD
Paritatea este numai pe hartie
PNL este egalul PSD in USL? De ce? Pentru ca fara PNL PSD nu poate guverna si va iesi rapid de la guvernare.
PNL este in momentul asta partidul care tine PSD la guvernare. Chestia cu sondajele este pentru alegerile viitoare, nicidecum pentru realitatea din Parlament si Guvern.

Si nu prea inteleg tipul asta de articole pe care le scrieti: 3 fraze mai lungi, o idee si gata articolul. Mai bine zis barfa, pentru ca asta nu este articol.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ