Liberalii şi-au ales echipa care vor coordona alegerile europarlamentare: Petrache, Hellvig, Mănescu

| 09 ian, 2014

Vicepreşedinţii liberali Rareş Mănescu şi Marian Petrache şi secretarul general al PNL Eduard Hellvig au fost mandataţi de Biroul Politic Naţional al partidului să pregătească alegerile europarlamentare, a anunţat joi liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, va fi coordonator organizatoric al acestei echipe, care trebuie să prezinte Delegaţiei Permanente a PNL, convocată pentru 1-2 februarie, la Sinaia, un proiect, o echipă şi un calendar pentru pregătirea alegerilor europarlamentare.

De asemenea, la Delegaţia Permanentă, potrivit lui Antonescu, ar putea fi adoptată "o rezoluţie cu obiective precise, prioritate în fiecare domeniu şi politic, şi de guvernare, şi de administraţie".

Preşedintele PNL a arătat că liberalii şi social-democraţii vor participa separat la aceste alegeri, aşa cum a fost stabilit anterior, însă, când va apărea o propunere privind participarea PNL şi PSD pe liste comune, aceasta va fi discutată.

"Dacă la un moment dat, în cursul discuţiilor pe care le avem, apare o asemenea propunere, o vom discuta, dar deocamdată ea nu este de actualitate şi fiecare partid se pregăteşte, aşa cum s-a anunţat încă din cursul anului trecut, să participe separat. Din punctul meu nu este o chestiune de actualitate, nu este o chestiune pe care refuz să o discut şi, dincolo de regimul unor aspiraţii intime declarate public, PNL nu a luat în discuţie aşa ceva", a susţinut liderul PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ