Antonescu: sentinţa dată în cazul Năstase nu este una politică

| 09 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, referitor la condamnarea lui Adrian Năstase, că nu este căderea politicienilor să comenteze sentinţe definitive.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat că în cazul condamnării lui Adrian Năstase decizia nu este una politică.

"Nu e rostul, nu e căderea politicienilor să comenteze sentinţe definitive. Am procedat la fel atunci când colegul nostru (...) Relu Fenechiu a fost condamnat în primă instanţă. Domnia sa a demisionat imediat din funcţia de ministru şi nimeni din PNL nu a comentat conţinutul sentinţei, ci sensul sentinţei", a afirmat liderul PNL, conform Agerpres.

Solicitat să comenteze declaraţia premierului Victor Ponta potrivit căreia susţinerea reţinută a PNL faţă de fostul prim-ministru Adrian Năstase vine în urma faptului că social-democraţii au mai mult curaj ca liberalii, Antonescu a afirmat că nu poate fi "stârnit' cu 'chestiuni adolescentine".

'Sunt - şi eu şi nu mai vorbesc de partid - la o vârstă la care nu mai putem fi stârniţi cu chestii din astea adolescentine, că n-avem curaj. Cât curaj avem fiecare dintre noi se vede pe parcurs", a adăugat Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ