Premierul Victor Ponta e plecat din țară

| 10 ian, 2014

"Nu sunt in tara", a spus premierul Victor Ponta pentru HotNews.ro, fara a preciza insa unde se afla.

Pe agenda publica a Guvernului nu este anuntata nicio vizita oficiala a premierului. Ultima notificare pe site-ul guvernului dateaza de marti, 7 ianuarie, cand a fost anuntata sedinta saptamanala de guvern.

Premierul absenteaza fara explicatii din tara in contextul in care vineri si sambata subsecretarul de stat american Victoria Nuland incepe vineri o vizita de doua zile la Bucuresti, pentru a discuta cu inalti responsabili din Guvernul roman si cu membri ai societatii civile despre eforturile de consolidare a statului de drept, precizează hotnews.ro.

Vicepremierul Liviu Dragnea anunțase în această dimineaţă că premierul Victor Ponta „este plecat din ţară”, acesta fiind motivul pentru care nu se întâlneşte cu Victoria Nuland, numărul doi din Departamentul de Stat american. “N-am discutat cu domnul Ponta în ultimele zile, pentru că domnul Ponta e plecat din ţară. A plecat după şedinţa de Guvern (de marţi, 7 ianuarie, n.red.)”, a relatat el, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Poate domnul Ponta este într-o vizită oficială. Nu m-a informat”, a răspuns Dragnea, întrebat dacă premierul este în vacanţă, relatează gandul.info.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ