Crin Antonescu: Nu ştiu ce decizie va lua PSD în legătură cu alegerile prezidenţiale

|

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, la Focşani, că nu ştie deocamdată care este decizia PSD cu privire la alegerile prezidenţiale, dar a făcut apel la încredere în rândul partenerilor din USL.

'Nu ştiu, dacă mă întrebaţi astăzi, ce decizie va lua până la urmă Partidul Social Democrat în legătură cu alegerile prezidenţiale. Dar atitudinea corectă este următoarea: avem o decizie împreună, avem nişte parteneri care, cât timp mergem împreună, trebuie să avem încredere. Şi primul lucru este acela ca noi să facem lucruri corecte, în administraţie, în guvernare, în Parlament, să lucrăm împreună pentru toate acele obiective din program. Pentru mine, candidat declarat al Uniunii la preşedinţia României, este să-mi construiesc prin acţiunile mele, prin poziţiile mele publice acea formulă pentru un alt preşedinte cum am promis României', a afirmat Crin Antonescu.

Liderul PNL a făcut aceste declaraţii în faţa celor peste 450 de delegaţi liberali care şi-a ales noua conducere a PNL Vrancea, funcţia de preşedinte al filialei revenindu-i lui Nini Săpunaru.

Preşedintele PNL a mai spus că formaţiunea sa şi-a respectat cuvântul şi alianţele din care a făcut parte.

El a dat şi un răspuns la afirmaţiile senatorului PSD Mircea Geoană, conform căruia, din cauză că atacă liderii social-democraţi şi face opoziţie în Guvern, Crin Antonescu a pierdut o treime din electoratul PSD.

'Daţi-mi voie să nu comentez nimic despre Mircea Geoană, despre declaraţiile sale. Fac doar o constatare generală, nu legată de Mircea Geoană: ridicolul şi penibilul trebuie să aibă limite', a adăugat Crin Antonescu. 

Senatorul PSD Mircea Geoană a afirmat duminică, într-o emisiune televizată, că liderul PNL a pierdut o treime din publicul PSD în câteva luni, după ce a criticat poziţia liderilor social-democraţi şi a făcut opoziţie în interiorul Guvernului.

'Se creează de fapt o linie a frontului electoral pentru 2014. Mi se pare că domnul Antonescu este mai degrabă interesat într-o culegere de voturi de persoane de dreapta. Există un astfel de potenţial - în PDL nu există o personalitate suficient de puternică în absenţa domnului Băsescu, care nu mai candidează. Primăvara viitoare ne va aduce clarificări suplimentare. Dacă domnul Antonescu continuă să creadă că îşi face loc pe dreapta dând în PSD, pierde publicul PSD. A pierdut o treime din publicul PSD în câteva luni de zile şi (...) publicul nostru nu este unul pe care îl încolonezi şi îl duci la vot. (...) Dacă domnul Antonescu va merge în continuare pe acest drum, atacându-ne politic liderii şi făcând opoziţie în cadrul guvernării, (...) dacă există o intenţie de a face campanie fără noi, evident că şi noi ne vom adapta situaţiei', a susţinut social-democratul, la un post de televiziune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ