Cristi Borcea plânge în fiecare zi în puşcărie: mi-e frică să nu-şi piardă minţile!

| 19 mar, 18:50

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a declarat pentru libertatea.ro că se teme pentru starea de sănătate a afaceristului, care suferă de o depresie cumplită şi plânge în fiecare zi.

“El este într- o depresie cruntă. Nu poţi să vezi un ditamai omul că plânge şi plânge zilnic. Este foarte demoralizat. Mi-este tare frică să nu i se întâmple ceva. Cel mai important este să fie optimist, mi-e frică să nu îşi piardă minţile. Nu poţi să nu fii afectat, n-ai cum”, a declarat Mihaela Borcea pentru libertatea.ro.

În plus,fosta soţie alui Borcea aspus că acesta nu beneficiază de tratament preferenţial în închisoare.

“Telefonul este accesibil tuturor, nu e doar pentru el. E o aberaţie ce se speculează! Nu are mochetă sau alte bazaconii. Penitenciarul nu este hotel. Stă în celulă cu alţi 13 deţinuţi. E la fel ca şi ceilalţi, nu are tratament preferenţial”, a spus Mihaela Borcea.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Ce a ajuns să facă Cristi Borcea în puşcărie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ