Cristian Burci vrea să se extindă. Ce işi doreşte proprietarul Prima TV

| 03 mar, 18:13

Omul de afaceri Cristian Burci, proprietarul Prima TV, intentioneaza sa dezvolte o retea de radio si a preluat, deja, o prima statie - Radio M Plus din Piatra Neamt, potrivit declaratiilor facute marti la CNA de reprezentanti Prima Broadcasting Group.

Forul audiovizual a analizat o cerere a societatii Radio M Plus SRL de cedare a licentei pentru postul cu acelasi nume, din Piatra-Neamt, catre Prima Broadcasting Group SRL. Aceasta din urma detine si licenta postului Prima TV si are ca asociat unic pe Graffiti Red SRL, firma controlata de Cristian Burci.

Reprezentantul Prima Broadcasting Group la CNA, Noni Mazilescu, a spus ca societatea a depus inca de anul trecut o cerere de preluare a Radio M Plus, dosarul fiind ulterior completat cu toate documentele necesare in acest sens. El a mai spus ca Prima Broadcasting Group doreste sa construiasca o retea de radio, Radio M Plus fiind prima statie preluata: "Avem o nostalgie după despărţirea de Kiss FM (...) Vrem să ne construim o reţea de radio FM. Radio M Plus este prima staţie cu care începem. (...) Suntem în negocieri şi cu unele mici reţele de FM, în Cluj, Moldova".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ