CSAT: Bugetele Apărării şi serviciilor, avizate "după ce Guvernul va avea o imagine clară a resurselor"

| 25 noi, 2014

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) au decis, marţi, ca avizarea bugetelor MApN, MAI, SRI, SIE, SPP şi STS pe anul 2015 să aibă loc 'după ce Guvernul va avea o imagine clară a resurselor pe care le are la dispoziţie', informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

'În ceea ce priveşte propunerile de buget pe anul 2015 ale MApN, MAI, SRI, SIE, SPP şi STS, membrii Consiliului au decis ca avizarea acestora să se facă după ce Guvernul va avea o imagine clară a resurselor pe care le are la dispoziţie', precizează sursa citată.

De asemenea, membrii Consiliului au aprobat Planul Naţional de priorităţi informative pentru anul 2015 şi Programul de activitate al CSAT pentru anul 2015, documente prioritare pentru organizarea şi coordonarea unitară a activităţilor care privesc securitatea naţională.

Tag-uri: bugete, csat, mai, SIE, SPP, sri, STS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ