Peste 25.000 de poliţişti vor acţiona de 1 decembrie pentru a menţine ordinea publică

| 30 noi, 2014

Peste 25.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona de 1 decembrie pentru ca manifestările publice prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României să se desfăşoare în condiţii de linişte şi siguranţă.

Luni, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României vor fi organizate în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ ceremonii şi parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice în scopul cinstirii eroilor neamului.

Potrivit MAI, în întreaga ţară vor fi la datorie aproape 10.000 de poliţişti, pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de ordine şi siguranţă publică.

De asemenea, peste 5.000 de jandarmi, cu 500 de mijloace tehnice, vor asigura măsurile de ordine publică în contextul sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie. În plus, 3.000 de poliţişti de frontieră vor veghea la frontiera de stat a României, iar intervenţiile în situaţii de urgenţă vor fi asigurate de peste 7.600 de pompieri.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătiţi să desfăşoare, în cooperare cu S.M.U.R.D., misiuni medicale de urgenţă, precum şi să acorde sprijin aerian structurilor operative.

Totodată, cu ocazia Zilei Naţionale a României, 600 de poliţişti, jandarmi, poliţiştii de frontieră şi pompieri, cu o sută de mijloace tehnice, vor participa la parada militară organizată în municipiul Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ