Victor Ponta salută mesajul SUA cu ocazia Zilei Naţionale a României

| 29 noi, 2014

Premierul Victor Ponta salută mesajul transmis vineri de administrația de la Washington, prin intermediul Secretarului de Stat John Kerry cu ocazia Zilei Naţionale a României.

"Printre primii care au transmis un mesaj de felicitare către toți românii - Departamentul de Stat al SUA. Un mesaj pe care îl salut!Printre primii care au transmis un mesaj de felicitare către toți românii - Departamentul de Stat al SUA. Un mesaj pe care îl salut!" , a postat Victor Ponta pe Facebook.

'În numele preşedintelui Obama şi al poporului american, îi felicit pe toţi românii în timp ce sărbătoriţi Ziua Unirii la 1 decembrie', declară John Kerry, citat într-un Comunicat al Departamentului de Stat al Statelor Unite.

Citeşte şi: Mesajul lui Barack Obama pentru România de Ziua Națională

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
George
Cu 3 zile inainte
Cu 3 zile inainte de alegeri (turul al 2-lea) scriam:

http://www.obiectiv.info/semnalul-devastator-dat-de-ioahannis-catre-propriul-partid_60081.html#comentarii

"Acest individ macabru, [...] Victor Viorel Mitoman Ponta este doar un impostor. [...] N-ar fi ajuns niciodata ceea ce este acum daca n-ar fi fost sprijinit de niste structuri antinationale si total straine de interesele acestei natiuni.

Victor Ponta este un analfabet din toate punctele de vedere, un urechist, un fripturist si o nulitate monumentala. Comportamentul si mentalitatea acestui puber neterminat tradeaza un caracter absolut mizerabil, dar si evidente apucaturi de autoritarism de inspiratie sud-americana.

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic isi traieste ultimele clipe inainte de prabusirea si disparitia definitiva din politica. CHAVISTUL NU VA AJUNGE LA COTROCENI, iar CADAVRUL PSD-ului, cel care va ramâne dupa aceste alegeri, il va arunca direct in tomberonul istoriei, acolo unde ii este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic." (13 noembrie 2014)

---

Funia se apropie de par. Macelul de acum din PSD ar trebui sa va dea semnalul sa treceti in barca celor mai drepti, mai cinstiti, sa abandonati diversiunile, dezinformarea si minciuna. Din propagandisti ai abjectiei, redeveniti ziaristi. Mânjiti cum sunteti de calomniile perpetrate si de falsele "dileme" pe care le-ati agitat, va fi GREU dar nu imposibil.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ