ZIUA POMPIERILOR. Sorin Oprescu, despre pompierii români

| 13 sep, 2014

ZIUA POMPIERILOR. Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, sâmbătă, la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi 'Zilei Pompierilor" că devotamentul pompierilor reprezintă un exemplu, iar aceştia sunt "eroi de meserie".

ZIUA POMPIERILOR. 'Respect! Este primul gând care îmi vine în minte când vorbim despre pompieri. Sunt onorat să mă aflu astăzi aici, alături de dumneavoastră, sărbătorind împreună eroismul pompierilor români. Aceşti oameni sunt eroi de meserie. Cum spunea cineva: ceea ce pentru noi este un act de eroism, pentru ei reprezintă munca de zi cu zi. Aceşti oameni se luptă cu flăcările nu pentru a apărea pe primele pagini ale ziarelor, nu pentru admiraţie sau glorie, şi, de multe ori, nici pentru recunoştinţă. (...) Devotamentul lor reprezintă un exemplu. Astăzi, cu toţii, trebuie să ne sărbătorim salvatorii!' a declarat primarul general al Capitalei. 
La ceremonia organizată de 'Ziua Pompierilor" au mai participat premierul Victor Ponta, vicepremierul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea, secretarul de stat în MAI Raed Arafat şi alţi oficiali. 
Ziua Pompierilor din România este sărbătorită în fiecare an la 13 septembrie, dată la care, în 1848, a avut loc bătălia de la Dealul Spirii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ