Fuziunea ELCEN-RADET Bucureşti, soluţia pentru ca bucureştenii să nu mai fie privaţi de apă caldă

| 06 oct, 2014

Realizarea fuziunii dintre ELCEN şi RADET Bucureşti va duce la anularea datoriei principale şi a penalităţilor acumulate în perioada 2005-2014 în valoare totală de 790 milioane de euro, a declarat luni primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Potrivit acestuia, datoria 'aberantă' a fost cauzată de reglementări 'incoerente' şi de un management 'defectuos' al ELCEN.

'În vederea satisfacerii condiţiilor necesare pentru adoptarea de către Guvern a hotărârii privind trecerea ELCEN de la Ministerul Energiei la Municipiul Bucureşti cât mai curând posibil, pe 13 octombrie va fi supusă aprobării de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti hotărârea privind acordul Bucureştiului de preluare a ELCEN Bucureşti (Electrocentrale). Pentru a trece această hotărâre este necesar votul a două treimi din numărul consilierilor generali ai Bucureştiului. Este vorba despre un vot pentru oraş şi pentru bucureşteni şi nu un vot politic!', a afirmat edilul Capitalei într-o declaraţie de presă.

El îi atenţionează pe aleşii locali că trebuie să-şi facă datoria faţă de cetăţeni.

'Şi dacă consilierii generali indiferent de culoarea politică nu votează această hotărâre promit că voi face publică lista aleşilor locali care se opun asigurării unor servicii decente cetăţenilor Bucureştiului. Vreau să-şi asume responsabilitatea votului în nume personal', a menţionat Oprescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ