Cum ne păcăleşte Sorin Oprescu: Lucrările la Piaţa Charles de Gaulle s-ar putea finaliza săptămâna viitoare

| 24 oct, 2014

Deşi săptămâna trecuta primarul general al Capitalei ne-a asigurat că lucrările la Piaţa Charles de Gaulle se vor termina în câteva zile, astăzi ne anunţă că s-ar putea finaliza săptămâna viitoare.

'La Charles de Gaulle avem promisiunea că se termina luni, marţi, miercuri care vin, acum turnându-se ultimul strat de uzură pentru a nu mai fi diferenţele respective şi cu timpul, vorbesc în număr de luni, nu de ani, va apărea şi o trecere pe dedesubt de pe Prezan pe colţul cu intrarea în Herăstrău cu acces direct pe dedesubt la Arcul de Triumf. Aceasta va fi făcută din bugetul nostru, pentru că nu intră în banii europeni pe care îi avem pentru consolidarea şi refacerea Arcului de Triumf', a precizat Sorin Oprescu vineri, cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la pasajul Piaţa Presei Libere.

El a menţionat că la sfârşitul lunii iunie erau începute 2.035 de lucrări.

'Nu sunt numai lucrări edilitare, ci şi de construcţii. S-au restrâns, în sensul că s-au terminat, iar acolo unde nu s-au finalizat am cerut să fie semnalizate foarte bine şi să se grăbească să se poată termina', a mai precizat Oprescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ