Sorin Oprescu: Nu se pune problema evacuării Primăriei din sediul de pe Splaiul Independenţei

| 14 oct, 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat marţi că nu se pune problema evacuării Primăriei Capitalei din sediul de pe Splaiul Independenţei.

'Cum să ne evacueze, dacă ne plătim utilităţile la timp? (...) Nu se pune problema evacuării. Trebuie să vrea administratorul judiciar. Administratorul judiciar, având în vedere că este şi cauza pe rol, nu are cum să vrea altceva decât ceea ce îi spune legea. La urma urmei, contractul acela a reprezentat modalitatea prin care noi ne-am mutat aici cu permisiunea Consiliului General, cu prelungirile aprobate de CGMB. Când transformi însă în luptă politică o chestiune administrativă, nu ai decât două şanse - ori eşti caraghios, ori eşti caraghios', a declarat Oprescu după şedinţa CGMB.

Consilierii municipali au adoptat un proiect de hotărâre care prevede aprobarea plăţii utilităţilor şi a altor cheltuieli de întreţinere pentru imobilul din Splaiul Independenţei nr. 291-293 pentru perioada funcţionării Primăriei Municipiului Bucureşti în această clădire.

Însă proiectul privind prelungirea contractului de închiriere pentru acest sediu nu a fost adoptat.

'Se confirmă opţiunea de prelungire din 3 decembrie 2013 a duratei contractului de închiriere nr. 8112/2009 pentru imobilul situat în Splaiul Independenţei. Opţiunea de prelungire a duratei contractului de închiriere este valabilă până pe 15 martie 2015. Primarul general al municipiului Bucureşti şi direcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general al municipiului Bucureşti vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri', se preciza în proiectul de hotărâre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ