Sorin Oprescu SPERĂ ca pasajul de la Piaţa Presei Libere să fie finalizat în martie 2015

| 15 oct, 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri că lucrările la pasajul de la Piaţa Presei Libere ar putea fi finalizate în martie 2015.

 

"În martie, sper să se termine şi pasajul de la Piaţa Scânteii", a afirmat Oprescu, cu prilejul unei vizite de lucru efectuate la pasajul Mihai Bravu.

Pasajul de la Piaţa Presei este amplasat la intersecţia a patru artere cu trafic ridicat - şos. Bucureşti-Ploieşti, şos. Kiseleff, bd. Mărăşti şi bd. Poligrafiei. Această intersecţie este traversată de volume mari de trafic (aproximativ 12.000 de vehicule pe oră), iar circulaţia este greoaie, cu numeroase ambuteiaje.

Pasajul va fi realizat doar pe un singur sens, cel de intrare în Bucureşti de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, având două ieşiri - una pe bulevardul Kiseleff şi alta pe bulevardul Mărăşti.

Lungimea aproximativă a pasajului este de 700 de metri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ