Sorin Oprescu a intrat în bucluc din cauza unor reparaţii ILEGALE din Capitală

| 11 sep, 2014

PDL Bucureşti solicită Curţii de Conturi 'efectuarea rapidă de verificări' în legătură cu legalitatea demarării lucrărilor la Piaţa Charles de Gaulle.

Într-un comunicat de presă, remis joi AGERPRES, democrat-liberalii susţin faptul că lucrările iniţiate de către primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar fi început 'fără aprobarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti'.

' La Piaţa Charles de Gaulle se realizează, de mai bine de două luni, lucrări de înălţare şi ridicare a sensului girator. Aceste lucrări nu au primit aprobarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, nu sunt, aşa cum se pretinde, lucrări de reparaţie, ci de construcţie în toată regula, şi nu există nicio justificare urbanistică sau rutieră pentru care traficul în zonă este complet paralizat. În consecinţă, PDL Bucureşti solicită Curţii de Conturi efectuarea rapidă de verificări în legătură cu legalitatea demarării acestor lucrări care nu au primit niciun aviz de la CGMB şi faţă de care nu se cunoaşte nimic în legătură cu cine le-a aprobat, cine le execută, din ce bani vor fi plătite şi ce termene de finalizare au', se precizează în comunicatul organizaţiei PDL Bucureşti, remis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, vicepreşedintele PDL Bucureşti, Mihai Atănăsoaei, consideră că primarul general Sorin Oprescu 'continuă bătaia de joc la adresa bucureştenilor'.

'Cât despre primarul Sorin Oprescu, asistăm la un stil deja consacrat de a crea haos în Bucureşti, de a lua decizii în nume propriu în legătură cu banii bucureştenilor, fără consultarea şi aprobarea CGMB. După ce întreaga vară a fost imposibil să se circule civilizat în zona de Nord a Bucureştiului şi acum, în prag de începere a anului şcolar, când traficul se înteţeşte, Sorin Oprescu continuă bătaia de joc la adresa bucureştenilor', afirmă Atănăsoaei, potrivit aceleiaşi surse.

Citeşte şi: Sorin Oprescu a anunțat stadiul lucrărilor la pasajul Pieței Presei Libere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ