Sorin Oprescu ne dă şi o veste bună: lucrările la Piaţa Charles de Gaulle se termină în câteva zile

| 15 oct, 2014

Lucrările la Piaţa Charles de Gaulle se vor termina în câteva zile, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Se lucrează şi noaptea, deci este o chestiune de zile să plecăm de acolo cu piaţa rezolvată", a spus edilul Capitalei, cu prilejul unei vizite de lucru la pasajul Mihai Bravu.

În altă ordine de idei, el şi-a exprimat speranţa că lucrările la pasajul Muncii se vor finaliza cât de curând.

Oprescu a mai spus că lucrările în zona Pantelimon vor dura, după cum este programat, încă 24 de luni. "Eu sper să tragem termenul mai încoace, pentru că sunt zone unde vor veni staţiile de metrou şi acolo vom face o facilitate, nu ştiu cum să îi spun altfel, adică nu ne apucăm să săpăm, să asfaltăm complet, să facem structura pentru ca să o spargă cei de la metrou peste un an de zile", a declarat Sorin Oprescu.

Pe de altă parte, el a spus că în cazul lucrărilor de la Piaţa Sudului se înregistrează o întârziere de două săptămâni pentru că au fost o serie întreagă de discuţii legate de proiectul cu detaliile tehnice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ