Nu ai avut apă caldă? OFICIAL: Ce trebuie să faci pentru a plăti FACTURA MAI MICĂ

| 08 oct, 2014

Radet a anuntat, miercuri, ca bucurestenii care au avut probleme cu apa calda in ultimele zile ar putea beneficia de unele reduceri ale facturii de apa calda.

"Radet Bucuresti va proceda la diminuarea valorii facturii de energie termica pentru perioada in care agentul termic nu a fost furnizat in parametri tehnici contractuali", informeaza Regia, intr-un comunicat semnat de Directorul General interimar Mircea Teodorescu.

De diminuarea facturii la apa calda ar putea beneficia numai proprietarii din "zonele afectate", mai arata Regia, care nominalizeaza astfel doar sectoarele 2, 3 si 4. Cu toate acestea, si locuitorii din sectorul 5 au fost afectati. Conditia solicitata este ca asociatiile de proprietari sa depuna la Radet solicitari in acest sens.

Presedintele ANPC, Marius Dunca, a declarat, luni, ca autoritatea verifica daca lipsa apei calde in mai multe sectoare din Capitala, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost o practica comerciala incorecta. Dunca a avertizat ca cel care se face vinovat risca o amenda intre 5.000 si 50.000 de lei.


Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 nu au mai avut apa calda din 2 octombrie pana in seara zilei de 5 octombrie. RADET a anuntat pe site, pe 4 octombrie, ca a fost nevoita sa reduca temperatura apei calde, in sectoarele 2, 3, 4 si 5, din cauza reducerii presiunii si cantitatii de gaze livrate catre ELCEN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ