Veşti proaste pentru bucureşteni. Intră în vigoare de astăzi

| 22 apr, 2014

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) va întrerupe de marți furnizarea de energie termică pentru încălzire către bucureșteni având în vedere temperaturile exterioare înregistrate, informează un comunicat al acestei instituții.

RADET București anunță încheierea sezonului de încălzire 2013-2014. Măsura a fost luată în conformitate cu prevederi ale HG nr. 425/1994 privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, potrivit cărora "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 C între orele 18,00 — 6,00".

Excepție fac obiectivele speciale — spitale, creșe, grădinițe, sere, etc — în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Informații suplimentare pot fi obținute prin Dispeceratul de urgență TELVERDE — 0800.820.002, mai relevă sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ