Mai multe terase din Vama Veche, închise din cauza alimentelor expirate

| 04 aug, 2014

Bucătăriile a trei terase din localităţile Vama Veche şi 2 Mai de pe litoral au fost închise, luni, după ce o echipă de control coordonată de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, a depistat că se comercializau produse alimentare expirate şi neetichetate, în condiţii precare de igienă.

Din aceleaşi motive, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au închis şi o patiserie care funcţiona într-o zonă centrală a municipiului Constanţa.

Pe lângă închiderea temporară a respectivelor unităţi de alimentaţie publică, până la remedierea deficienţelor constatate, administratorii firmelor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de până la 50.000 de lei fiecare.

În urmă cu două zile, echipe de control din cadrul structurii teritoriale 'Comandament Litoral 2014' a ANPC au verificat agenţi economici ce desfăşoară servicii de alimentaţie publică în staţiunea Eforie Sud, două terase fiind închise temporar, iar administratorii amendaţi.

La societăţile menţionate au fost găsite mai multe kilograme de peşte cu termenul de valabilitate expirat sau decongelat şi recongelat în mod repetat, pastă de roşii şi muştar cu urme de mucegai din cauza condiţiilor de depozitare necorespunzătoare, ouă şi brânză expirate, precum şi cârnaţi de casă cu modificări organoleptice legate de aspect, aceştia având suprafaţa mâzguită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ