Băsescu, despre intențiile lui Ponta președinte

| 13 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă la Şcoala de vară a PMP că obiectivul major al premierului Victor Ponta este de a câştiga Preşedinţia României pentru putea pune sub control justiţia.

"Este o caracteristică a PSD, dar şi a activului lor: ura împotriva statului, ura împotriva justiţiei, ura împotriva legii. Ei vor legea să o facă ei pentru ei şi neamurile lor, prietenii lor, dar nu pentru ţară. Ăsta este şi obiectivul major al lui Victor Ponta şi al lor: câştigarea Preşedinţiei pentru a putea pune sub control justiţia. Şi nu este nicio deosebire între modul cum gândeşte Victor Viorel Ponta şi Voiculescu, Victor Viorel Ponta şi celebrul senator Voicu, care trafica şi chema la ordine judecători, trafica sentinţe ş.a.m.d. Deci nu sunt deosebiri. Acesta este semnalul îngrozitor. E ca un giulgiu aruncat peste ţară mentalitatea PSD cu privire la lege şi la justiţie", a afirmat şeful statului. 
Traian Băsescu a făcut această declaraţie în contextul unei întrebări referitoare la faptul că, vineri, liderul PSD Constanţa Radu Mazăre ar fi înjurat procurorul DNA care anchetează dosarul său. 
"Chestiunile legate de înjurat procurorii sunt o emblemă a PSD. Eu nu spun că procurorii trebuie iubiţi sau că trebuie să le duci flori sau că trebuie să le faci cadouri de ziua lor ş.a.m.d., dar sunt nişte funcţionari ai statului, parte a sistemului de justiţie, care îşi fac treaba, ca şi în multe alte domenii, uneori mai bine, alteori mai puţin bine, uneori ai sentimentul că eşti nedreptăţit, dar vei ajunge în faţa unui judecător. Asta nu înseamnă că îţi poţi permite să înjuri un procuror. Şi ei fac o MUNCĂ aşa cum facem şi noi. Sunt plătiţi de stat şi, dacă aţi observat, a intrat în vigoare o legislaţie care îi face şi responsabili pentru abuzuri, eventual. Deci probabil mai de discutat este nu înjurătura lui Radu Mazăre, pentru ca Radu Mazăre atâta minte are şi nu te poţi aştepta la altceva de la el. Mai rău este că o masă de oameni aflată în faţa lui aplaudă, în loc să se ridice în picioare să-l dea afară", a mai susţinut şeful statului. 
Preşedintele Traian Băsescu a participat sâmbătă la Şcoala de vară a PMP desfăşurată la Mamaia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 2014
Eu Insumi
Saraca Romanie ...
... de ce politicieni a ajuns sa fie condusa!!! Lui Basescu ii e frica acum ca vine Ponta si-i da la o parte oamenii pusi si controlati de el!!!
Nu mai exista in Romania oameni ca Iuliu Maniu care sa locuiasca intr-o garsoniera si sa-si dea camasile la ca^rpit, dar sa lase in urma realizari marete pentru neamul sau? Sigur ca mai sunt; doar ca un om cinstit stie ca daca intra-n cocina ,..., asta, ..., pardon, ..., POLITICA - voiam sa spun, ..., il mana^nca ...
Cum nu vii tu Tepes Doamne????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ