Liviu Dragnea: Nu văd de ce am susţine iniţiativa suspendării preşedintelui Băsescu

| 12 sep, 2014

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că în partid nu a fost nicio discuţie oficială referitoare la suspendarea şefului statului, el apreciind că nu vede de ce ar fi susţinută o asemenea iniţiativă.

'Nu a fost nicio discuţie oficială în PSD şi nu văd de ce am susţine această iniţiativă. Ce ne trebuie nouă suspendare? Vrem să-l ajutăm pe Băsescu să-l facem să zburde liber pe câmpiile patriei în campanie electorală?', a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a subliniat că nu a fost nicio discuţie oficială în partid în acest sens.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat pe 8 septembrie că a început demersurile referitoare la iniţiativa de suspendare din funcţie a şefului statului.

Propunerea are ca bază probatorie 'nenumăratele încălcări ale prevederilor constituţionale puse în operă de Preşedintele României în anii 2013 şi 2014'.

Tăriceanu înaintează şi un calendar: suspendarea de către Parlament a preşedintelui în preajma datei de 23 septembrie şi organizarea referendumului de demitere pe data de 2 noiembrie, aceeaşi zi în care se organizează primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 sep, 2014
tyrex
si cam care ar fi motivele ca sa nu sustineti demiterea lui bashinescu? Aveti cumva indoieli , sau vi se pare ca acest cancer al Romaniei a fost un inger? Dle Dragnea vedeti ca de la o vreme vorbiti numai prostii si scoateti pe gura numai enormitati si asta acum in preajma alegrilor. Incep sa cred ca faceti jocul opozitiei nici decum al PSD. Sau calcati pe urmele lui Antonescu ? Cred ca si tie ti se potriveste acelasi lucru ca si la Ciolannis adica esti destept dat drakului doar cind taci.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ