Ipostazele în care Elena Udrea și Traian Băsescu au fost fotografiați la Mamaia

| 14 sep, 2014

Lucrarile Scolii de Vara a Organizatiei de Tineret a PMP au fost urmate, sambata, de o iesire la terasa in statiunea Mamaia a presedintelui Traian Basescu, cu Elena Basescu si alti lideri ai acestei formatiuni politice.

Din cauza vantului, Traian Basescu a stat o perioada invelit cu o patura de culoare mov, arata Realitatea Tv. Cand a aparut presa, presedintele a renuntat la patura. Ulterior, Traian Basescu a interactionat si cu oamenii prezenti in statiune si s-a pozat cu copii."Dupa discutia cu tinerii din PMP, am mai stat de vorba cu seful statului pe faleza. Oamenii care treceau erau incantati sa vada doi presedinti: Traian Basescu, actualul Presedinte, si Elena Udrea, viitorul Presedinte.

Fotografiile postate pe site-ul de socializare au fost însoțite de următorul comentariu.

"După discuţia cu tinerii din PMP, am mai stat de vorbă cu şeful statului pe faleză. 
Oamenii care treceau erau încântaţi să vadă doi preşedinţi: Traian Băsescu, actualul Preşedinte, şi Elena Udrea, viitorul Preşedinte. 
Ne-au urat succes şi mi-au spus că au încredere în mine. Le mulţumesc!"

Scoala de Vara a Organizatiei de Tineret a PMP a avut loc in perioada 12-14 septembrie, la restaurantul Dorna din complextul "Comandor-Amiral".

 

Sursă: facebook

 


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 2014
Aurelia Ionescu
Auzi domnule,copilul n-a vrut in bratele Presedintelui ......!!!!.....pai trebuia sa-i tranteasca (Basescu copilului) vreo cativa pumni intre ochi de sa tina minte obraznicatura mica....de ...ca pe mana procurorilor nu-l putea da pe copil.......nu de alta da nu da bine in ochii strainatatii ,ca pe ochii romanilor nu da Basescu nici doi bani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ