Emil Boc, despre un proiect politic alături de Traian Băsescu

| 15 sep, 2014

Fostul premier democrat-liberal, primarul clujean Emil Boc a confirmat faptul că ar putea fi partener cu preşedintele Traian Băsescu şi în viitor, într-un nou proiect politic.

 

Întrebat fiind cum răspunde la o declaraţie făcută sâmbătă de Traian Băsescu, care a spus că până în 2016 doreşte să se implice, alături de Emil Boc, într-un partid "care nu a făcut compromisuri", fostul premier democrat-liberal a spus că nu este exclus un nou parteneriat între el şi preşedintele României.

'Viaţa merge înainte şi cu siguranţă am fost parteneri şi până acum, de ce nu am fi parteneri şi pentru viitor', a declarat Emil Boc.

Citeşte şi: Traian Băsescu și locurile de muncă. Remember guvernarea Boc

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, sâmbătă, tinerilor prezenţi la Şcoala de vară a PMP, organizată în staţiunea Mamaia, că la alegerile parlamentare din 2016, PMP va obţine un scor electoral de 25-30%, ceea ce îl va face cea mai puternică formaţiune politică de dreapta din ţara noastră.

"Eu v-am spus, estimez, dacă reuşiţi să vă menţineţi entuziasmul, că în 2016, la alegerile parlamentare, PMP va fi un partid de 25-30%. Esenţial este ca până atunci să vă consolidaţi organizaţiile, să puteţi concura cu structurile teritoriale pe care le au celelalte partide cu vechime mai mare şi am convingerea că pe soluţii politice, în 2016, veţi putea ajunge la un 25-30%, ceea ce vă va face cel mai mare partid de dreapta din România. Şi eu cred că împreună cu doamna Udrea, cu Siegfried, cu Emil Boc, cu voi, cu Cristi Diaconescu, avem şi experienţa necesară şi voinţa să creăm altceva, adică un partid care nu a făcut compromisuri. De aici vine nevoia majoră de a se crea un alt partid", a afirmat şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ