KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. De ce Iohannis nu poate avea ca tema de campanie Educația

| 16 sep, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. În calitate de fost profesor de fizică, prezidențiabilul din partea Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, s-a gândit în mod natural că poate beneficia electoral de pe urma exploatării temei Educației în cursa pentru Cotroceni, bazându-se pe faptul că profesia sa de bază îl va ajuta în acest sens.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Nimeni nu neagă că Educația este un domeniu de bază al oricărei societăți și trebuie tratat ca atare, dar ceea ce face Iohannis, prin faptele și declarațiile sale, este în măsură să politizeze și să ducă în derizoriu discuția referitoare la reformarea sistemului de învățământ.

 

Situația profesorilor a fost una delicată pe perioada guvernării portocalii, aceștia fiind discriminați și nedreptățiți, iar asta pe lângă faptul că veniturile lor au avut de suferit. Acum, în calitate de prezidențiabil susținut în aceeași măsură de PNL, cât și de PDL, dar mai ales declarând public că susține măsurile de austeritate promovate de PDL (prin urmare și tăierea salariilor profesorilor!), Iohannis vine înaintea profesorilor să le ceară să-l susțină în cursa pentru Cotroceni. Ipocrizia acestuia merge și mai departe – neamțul încearcă să determine cadrele didactice să se identifice cu el prin prisma faptului că și el a fost parte a sistemului de înățământ, cu toate că veniturile unui profesor nu i-ar permite niciodată acestuia să dețină șase imobile în centrul Sibiului.


CITEȘTE ȘI: Iohannis și Educația sau despre cum nu i-a păsat primarului din Sibiu dacă elevii au unde să învețe

 

Cu atât mai grav este că Iohannis, susținând sus și tare că Educația este tema sa de campanie și piatra de temelie a proiectului său de țară, afirmă cu seninătate că el a preferat să investească în case, în timp ce alți români au investit BANI buni în educația copiilor. În aceste condiții, cum poți avea tupeul să te poziționezi ca apărător al profesorilor, susținător al unei educații de calitate și reformator al sistemului de învățământ când tu ataci exact fundamentul care stă la baza domeniului Educației, mai precis educarea tinerei generații?

 

Mai mult decât atât, Iohannis are probleme mari cu proprietatea termenilor, deseori lăsând impresia că nu știe să vorbească foarte bine română. În aceeași linie, putem aminti și de confuzia gravă între Spiru Haret și Dimitrie Bolintineanu, gafă care nu face decât să demonstre o ignoranță crasă a lui Iohannis cu privire la valorine naționale, lucru care nu se potrivește cu tema sa de campanie, respectiv Educația.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 2014
iuliana orza
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ