Abordarea schizoidă a vechilor şi noilor băsişti – de ce nu aveţi bască, domnule Ponta?

| 14 sep, 2014

Anticreştinul Valentin Stan vrea din toate puterile să fie în centrul atenţiei, iar pentru asta aberează pe la televizor. Omul s-a găsit să critice discursul lui Ponta de la Consiliul Naţional al PSD de la Alba Iulia pe motiv că premierul l-a atacat de prea multe ori pe Iohannis şi pe teme pentru care în SUA ai fi desfiinţat.

Domnul Stan este într-o eroare totală pentru că discursul lui Ponta s-a centrat pe viziunea lui despre România şi a făcut doar câteva referiri , de bun simţ, la Iohannis.

Cred că este frustrant să fii mereu într-un con de umbră, mai ales când prin anul 2012 aveai propria emisiune la cel mai important post TV de ştiri. Iar acum, ca să ieşi din anonimat începi să aberezi pe la televizor atunci când mai eşti invitat. Înţeleg că fiecare persoană are dreptul de a se exprima liber, dar nu poţi să nu reacţionezi când auzi asemnea prostii, cum că discursul lui Ponta a fost centrat pe Iohannis. Sunt incredibile aceste critici în contextul în care Victor Ponta a vorbit în aproape tot discursul lui despre viziunea despre România, fără a face referire nici măcar la Băsescu.

Cred că a fost unul dintre cele mai bune discursuri avute de premier. Iar referirile la Iohannis cu cele 6 case şi cu faptul că nu a fost niciodată în Republica Moldova sunt normale în acest context electoral. Mai mult, Iohannis şi-a turnat singur cenuşă în cap cu explicaţiile aberante date în legătură cu modalitatea prin care şi-a achiziţionat acele case. Până şi Traian Băsescu a subliniat această slăbiciune a neamţului.

„Când l-am auzit că spune că are cele şase case din meditaţii, eram acasă, mi-a venit să mă urc pe pereţi. (...) Cine s-o fi meditat la el, la fizică, tot judeţul Sibiu, să faci BANIpentru şase case? Apoi a revenit şi a spus că mi-au dat mama şi tata moştenire casele şi, când cauţi, mama, asistentă medicală şi tata, mecanic auto, ceva de genul acesta”, a declarat Băsescu.    

În final, publicul ştie cel mai bine să facă diferenţa între opinii corecte şi aberaţii. Nici nu e de mirare că Valentin Stan, acest antiromân, a intrat într-un con de umbră. În loc să abereze pe la televizor îi sugerez să explice legătura cu regimul comunist. Cred că a fost un geniu în acel regim, că altfel nu se explică, cum de la un simplu profesor de istorie de liceu din Vâlcea a ajuns ceretător ştiinţific. Cred că a luat lecţii de la răposata Elena Ceauşescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 2014
tadeus
Despre
propo de Haznaua3 ce parere aveti
http://www.nasul.tv/2014/09/14/exploziv-sri-a-dejucat-incercarea-de-discreditare-a-procurorului-lui-dan-voiculescu/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ