Victor Ponta: Cred că România trebuie să aibă propria energie, în aşa fel încât nimeni să nu ne poată şantaja

| 12 sep, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, în cadrul Congresului extraordinar al PSD de la Alba Iulia, că România trebuie să devină independentă energetic, că acesta este obiectivul său şi că trebuie să avem propria energie, pentru România şi pentru Moldova, în aşa fel încât nimeni niciodată să nu mai poată şantaja ţara.

'Azi aţi văzut ca şi mine o ştire, Gazprom a oprit, a redus livrările de gaze către România şi către alte ţări. De doi ani şi jumătate spun şi fac alături de guvernul pe care îl conduc ceea ce trebuie să fac pentru ca România să fie independentă energetic. Şi dau un semnal celor care în campanie electorală acum încep s-o scalde, să spună, staţi puţin, să nu protesteze cineva. Da, cred - cu respectarea tuturor condiţiilor de mediu - cred că România trebuie să aibă propria energie, pentru România şi pentru Moldova în aşa fel încât nimeni niciodată să nu ne poată şantaja că nu avem energia de care avem nevoie', a spus Ponta.

Premierul a arătat că acesta este un obiectiv naţional pe care preşedintele ţării, împreună cu Guvernul, cu Parlamentul trebuie să şi-l asume, lucru pe care el îl va face.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ