Veste bună! Autostrada dintre Sibiu şi Deva va fi gata pe 15 noiembrie

| 12 sep, 2014

Ultimul tronson al autostrăzii dintre Sibiu şi Deva va fi gata cel mai târziu pe 15 noiembrie, moment de la care se va putea circula neîntrerupt între cele două oraşe, a declarat vineri, la Sibiu, premierul Victor Ponta.

'Am discutat cu reprezentanţii firmei (constructoare, n.r.) şi cu cei CNADNR şi mi-au confirmat faptul că de data asta se vor ţine de termen şi că din 15 noiembrie, cel mai târziu, se va circula neîntrerupt între Sibiu şi Deva', a afirmat Victor Ponta.

El a arătat că au început lucrările şi pe tronsoanele de autostradă dintre Sebeş şi Turda, ceea ce va permite ca municipiul Sibiu să devină un nod rutier important în ceea ce priveşte dezvoltarea economică a zonei.

'De asemenea, am verificat toate cele patru loturi din Sebeş-Turda: sunt adjudecate, s-au apucat companiile de lucru şi asta înseamnă că judeţul Sibiu va fi, aşa cum este normal, un nod de infrastructură care înseamnă dezvoltare pentru municipiu, dar şi pentru celelalte localităţi', a afirmat premierul.

În ceea ce priveşte autostrada Sibiu-Piteşti, primul ministru a afirmat că aceasta este prevăzută în master-planul de transport ceea ce va permite finanţarea lucrărilor din fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ