UPDATE Candidatura lui VICTOR PONTA la preşedinţia României a fost validată de Congresul extraordinar al PSD

| 12 sep, 2014

Victor Ponta candidat. Candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României, la alegerile din luna noiembrie, a fost validată vineri de Congresul extraordinar al PSD.

Victor Ponta candidat. Reuniunea de la Alba Iulia a avut loc în sistem de videoconferinţă, Victor Ponta fiind validat astfel de peste 30.000 de delegaţi din toată ţara din cadrul celor 46 de filiale care au adoptat rezoluţii în acest sens.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. OBIECTIVUL principal al candidatului VICTOR PONTA

Rezoluţia prin care a fost validată candidatura lui Victor Ponta a fost citită, în cadrul congresului PSD, de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Prin document, PSD precizează că îl desemnează pe Victor Ponta drept candidat la funcţia de Preşedinte al României şi îi invită pe membrii şi simpatizanţii partidului, precum şi pe cetăţenii români, să susţină candidatura liderului social-democraţilor.

Liviu Dragnea a arătat că guvernarea social-democrată a relansat economia României, concomitent cu aplicarea unor politici de reparaţie socială şi de reducere a nedreptăţilor şi inegalităţilor sociale.

"Congresul PSD îşi exprimă convingerea că Victor Ponta poate reprezenta, în calitate de preşedinte al României, interesele românilor care îşi doresc consolidarea economiei, creşterea bunăstării şi asigurarea unui climat de echilibru în societate. Ca prim-ministru, Victor Ponta a repus economia naţională pe o traiectorie ascendentă, a reparat nedreptăţile şi a scos ţara din izolare externă. Ca preşedinte, Victor Ponta îi va uni pe români, va aduce bunăstare şi pace socială şi va lupta pentru construirea unei Românii puternice. PSD, prin reprezentanţii săi în Congres, îşi asumă că va sprijini fără echivoc întărirea statului de drept şi va apăra principiul separaţiei puterilor în stat. PSD este solidar cu cetăţenii români, apără principiile dreptăţii sociale, egalităţii de şanse şi solidarităţii sociale. PSD asigură partenerii externi că România îşi va respecta angajamentele şi va milita pentru apărarea şi promovarea valorilor democratice şi întărirea instituţiilor statului. România are nevoie de un lider capabil să reunească ţara, să vindece rănile confruntărilor care ne-au ţinut în loc, să ofere oamenilor certitudinea unui viitor mai bun. Victor Ponta a demonstrat că este un om de stat care vrea şi poate să construiască pentru viitor. Prin dialog, prin reforme instituţionale şi constituţionale adevărate, prin folosirea corectă a atribuţiilor constituţionale, viitorul preşedinte poate fi un factor de unitate şi progres. Cu echipa care trage ţara în aceeaşi direcţie, cu un cadru politic în care se caută dialogul şi unitatea, România va deveni tot mai puternică", se arată în documentul prezentat de Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ