Olguţa Vasilescu: Toate marile investiţii din Craiova poartă marca Victor Ponta

| 12 sep, 2014

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte naţional al PSD, a declarat, vineri, în faţa delegaţilor la Conferinţa extraordinară a PSD Dolj, că toate marile investiţii care au fost demarate în Craiova în ultimii ani 'poartă marca Victor Ponta'.

Vasilescu a mai spus că Victor Ponta, parlamentar al Olteniei, care candidează la funcţia de preşedinte, se asigură ca această regiune să fie vizibilă pe harta ţării. 

'Craiova, prin intervenţia directă a lui Victor Ponta, beneficiază de investiţii majore. Aş menţiona doar stadionul de 55 de milioane de euro (noul Complex Sportiv 'Ion Oblemenco' n.red), dar şi spitalul regional care se va construi aici, deşi era prevăzut pentru capitală. Toate investiţiile mari ale Craiovei poartă marca Victor Ponta. Iar şansa face să avem candidat la Preşedinţie un parlamentar din Olteniei care se asigură că regiunea noastră este vizibilă pe harta ţării', a spus Olguţa Vasilescu.

Cei 1.500 de delegaţi PSD Dolj, au adoptat, vineri după-amiază, în cadrul Conferinţei extraordinare, în unanimitate, o rezoluţie prin care organizaţia susţine candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. Potrivit acestui document, organizaţiile PSD de pe raza secţiilor de votare din Dolj susţin candidatura preşedintelui PSD şi se angajează 'să întreprindă toate acţiunile de organizare şi mobilizare a membrilor şi simpatizanţilor în vederea câştigării alegerilor prezidenţiale'. 

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a afirmat că organizaţia pe care o conduce trebuie să îşi propună nu doar să câştige alegerile, ci să le câştige cu cel mai mare scor pe ţară. La rândul său, preşedintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin, coordonatorul campaniei electorale a organizaţiei, a afirmat că PSD Dolj a fost prima organizaţie din ţară care a strâns semnăturile necesare pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 2014
radu
Da -miaduc aminte cum o critica pe udrea pentru investitiile lui boc si elenei udrea in telegondele stadioane etc!!! fara sa se gindeasca ca acele investitii creau locuri de munca !!! ca na era-n opozitie !!! dar acum la guvernare e altfel ...MADAMA vrea stadion de 100 milioane de euro la craiova !!! apropo CLUJ ARENA de 30 000 de locuri a costat doar 36 milioane euro asa ca ma n treb si eu undes HOTII ??? da NATIONAL ARENA facut de PSD istu independent oprescu a costat vreo 200 milioane euro asa ca !!! unde-s hotii ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ