Victor Ponta: Miniştrii care pleacă la Bruxelles vor avea discuţii tehnice cu CE şi FMI. Nu au ce să negocieze

| 11 sep, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi, la Bistriţa, că miniştrii care vor pleca săptămâna viitoare la Bruxelles pentru a se întâlni cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ai FMI vor avea doar discuţii tehnice cu aceştia, pentru că 'nu au ce să negocieze'.

Premierul a precizat că negocierile oficiale vor avea loc la Bucureşti, la sfârşitul lunii noiembrie.

'Informaţia adevărată este următoarea: la Bruxelles, ministrul de Finanţe, doamna Petrescu, cu ministrul Transporturilor şi probabil şi cu domnul Vâlcov, ministrul Bugetului, vor avea discuţii tehnice cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ai FMI. Au discuţii tehnice, nu au ce să negocieze, pentru că nu se negociază nimic. Întâlnirea oficială, în cadrul programului pe care îl avem cu CE, FMI şi Banca Mondială, va fi la sfârşitul lunii noiembrie, la Bucureşti, evident în prezenţa mea. În rest, sunt discuţii tehnice pe care le-au mai avut şi cu alte ocazii miniştrii, care merg destul de des la Bruxelles', a spus Ponta, într-o conferinţă de presă.

Reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional şi autorităţile române vor discuta săptămâna viitoare, la Bruxelles, despre pregătirea celei de-a doua rectificări a bugetului pentru 2014, a declarat joi reprezentantul FMI pentru România şi Bulgaria, Guillermo Tolosa.

Citeşte şi: FMI şi autorităţile române vor discuta săptămâna viitoare, la Bruxelles, a doua rectificare bugetară pe 2014

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ