VICTOR PONTA: Marile companii au încredere în piaţa românească

| 12 sep, 2014

România este o piaţă naţională şi regională în care marile companii internaţionale au încredere să investească iar acest lucru este cel mai bun semnal pe care îl poate primi ţara noastră, a susţinut vineri premierul Victor Ponta, prezent la evenimentul de rebranding al companiilor Romtelecom&Cosmote România, care devin Telekom România.

'E important ca şi semn de încredere că România este o piaţă naţională şi regională în care marile companii internaţionale au încredere să investească, să se dezvolte şi, iată, să-şi investească cel mai important lucru, şi anume brandul, un brand pe care cu siguranţă toţi îl cunoaştem din alte ţări şi pe care speram să-l vedem şi în Romania.(..) În acest an am avut ocazia să particip la lansări de acest gen care au demonstrat încrederea în România, pentru că, dincolo de Deutsche Telekom, anul acesta s-a lansat Centrul de servicii Deutsche Bank, anul acesta am inaugurat Fabrica Bosch de la Cluj, anul acesta am inaugurat Fabrica Daimler de la Sebeş. Atunci când companii germane şi companii internaţionale - pentru că acum deja nu mai vorbim de companie germană, vorbim de companii internaţionale - au încredere şi investesc în România, acesta este cu siguranţă cel mai bun semn pe care cineva poate să îl dea României', a afirmat premierul.

Prim-ministrul a reamintit că Guvernul este încă acţionar la Romtelecom şi a mulţumit companiei Telekom pentru faptul că a creat şi susţinut peste 7.000 de locuri de muncă.

'Guvernul României este încă acţionar în Romtelecom. (...) În România, peste 7.000 de angajaţi, 7.000 de locuri de muncă sunt create şi susţinute de dumneavoastră şi am spus întotdeauna că este obligaţia oricărui prim-ministru de a mulţumi celor care creează un loc de muncă în România. (...) Ştiu foarte bine că, în ultimii cinci ani, investiţiile au fost de peste un miliard de euro şi sunt convins că vor continua aceste investiţii. Ştiu foarte bine şi vă mulţumesc că sunteţi companie, companii care îşi plătesc taxele, chiar şi când acestea uneori sunt prea mari, însă mă gândeam că vin azi totuşi cu o veste bună, faptul că în perioada următoare ceea ce toţi investitorii din România au acuzat, şi anume o fiscalitate excesivă a muncii în România, este pe care să fie schimbată: reducerea contribuţiilor de asigurări sociale va ajuta toate companiile care creează locuri de muncă', a spus Ponta.

La mijlocul lunii august, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor utiliza, din septembrie, un singur brand - Telekom România.

'Ca urmare a deciziilor Adunărilor Generale ale Acţionarilor ale fiecărei companii, Romtelecom şi Cosmote România anunţă noile denumiri oficiale. Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom România, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom România Communications S.A. (în loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom România Mobile Communications S.A. (în loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A). Această schimbare va însemna o nouă experienţă, construită în jurul filosofiei one stop shop, care aduce servicii simplificate, integrate şi personalizate: magazine integrate fix-mobil. În total, 43 de magazine corporate vor fi renovate în întregime anul acesta, în linie cu identitatea şi grafica noului brand. Dintre acestea, şapte concept stores vor oferi clienţilor o experienţă interactivă, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom', au precizat cele două companii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ