KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Proiectul Iohannis a eșuat în PNL

| 14 sep, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Importante schimbări s-au petrecut în rândul Partidului Națioanal Liberal. Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un conducător nepriceput în a-și ține partidul aproape, drept pentru care liberalii au decis să îl părăsească. Proiectul Iohannis pentru alegerile prezindențiale 2014 devine un vis demult apus pentru comandamentul Băsescu.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Ordonanța de Urgență care permite aleșilor locali să își schimbe partidul în cadrul căruia au fost votați provoacă mari dureri de cap în rândurile liberalilor. Un exemplu elocvent este conducerea PNL Buzău, ce a convocat o ședință a Biroului Permanent Județean și o întâlnire cu primarii liberali în fața căreia a fost chemat și președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, întrebat fiind ce are de gând să facă în viitorul apropiat.

Astfel, Cristi Bîrgiu le-a spus foștilor colegi din PNL că a decis să îl susțină pe premierul Victor Ponta în campania pentru prezidențiale și potrivit presei locale, șeful CJ a fost prezentat oficial în conferința județeană a social democraților ca membru  PSD.

Însă, pe lângă acest răspuns al lui Cristi Bîgiu, ce a făcut ca sedința să fie extrem de tensionată, o altă lovitură grea a venit peste Klaus Iohannis. Din ultimele informații din cadrul PNL, 15 primari liberali și 7 democart - liberali, plus numeroși consilieri județeni, municipali și comunali vor merge la PSD.

Ceea ce vine să demonstreze faptul că, datorită deciziilor iresponsabile și acțiunilor necuvenite ale lui Iohannis, PNL stă pe un butoi de pulbere. Liberalii nu îl doresc pe Klaus Iohannis ca Președinte al României și continuator al regimului Băsescu, ci PNL urmărește să respecte promisiunea făcută românilor de a pune stop mizeriilor pe care Traian Băsescu le-a făcut în cei 10 ani de mandat.

În ultima perioadă, Klaus Iohannis a dovedit că dorește că ducă mai departe proiectele lui Traian Băsescu și că acesta nu are un proiect viabil pentru țară, în contextul alegerilor prezidențiale. Cele mai multe discursuri ale lui Iohannis par a fi scrise de Traian Băsescu și acest lucru a reprezentat o trădare pentru PNL.

După cele două mandate în care Traian Băsescu a condus la limita spiritului constituțional și s-a folosit de funcția sa pentru a deschide pârghii favorabile clanurilor interlope, unii liberali nu vor să creeze punte pentru continuarea regimului băsist. Astfel, Alianța Creștin Liberală, ce urmărește să îl instaureze la Cotroceni pe primarul Sibiului, se prăbușește prin plecările masive din PNL – PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ