KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Iohannis nu vorbește, dar îi conduce campania unul care vorbește prea mult

| 14 sep, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Maestrul de ceremonii al PNL, Ludovic Orban, încheie săptămâna bifând o nouă performanță penibilă la școala de vară a tinerilor din  ACL, având și un moment de sinceritate absolută în care recunoaște că a minți nu îi este o activitate necunoscută, dimpotrivă.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. “M-am săturat de minciunile mele, ca să le mai ascult și pe ale altora”, a mărturisit Orban. Cu asemenea gafe la activ, am putea să credem că președintele PNL Dâmbovița concurează cu șeful său direct pe linie de partid, Klaus Iohannis, care, încă de la lansarea oficială a candidaturii a avut mai multe intervenții nefericite în spațiul media.



Prezent la un eveniment organizat de tinerii din Alianța Creștin Liberală, Ludovic Orban i-a învățat pe aceștia care este secretul unei cariere politice de succes – „Poți să faci carieră politică făcând pe plac șefului sau poți să faci carieră politică cu fața la oameni, câștigând încrederea oamenilor. Sigur că prima variantă e cea mai ușoară. Trebuie numai să te pricepi să bagi o limbă în …ureche”.  Mai mult decât atât, liberalul a dat cu bațu-n baltă în momentul în care a făcut o declarație cel puțin șocantă - “M-am săturat de minciunile mele, ca să le mai ascult și pe ale altora”. Dacă vă întrebați ce reținem după o sătămâna de pomină cu Orban, răspunsul natural este următorul:  armata generalului Iohannis, coordonată de Orban, trebuie să-și sacrifice fiecare minut și fiecare picătură de sudoare pentru generalul Iohannis, să se priceapă să bage bine limba în ureche, dar mai ales, trebuie să mintă.



Cu atâtea gafe la activ în decurs de doar câteva zile, Orban riscă să intre în conflict cu Iohannis din cel puțin două motive. În primul rând, dacă va continua în ritm accelerat, președintele PNL Dâmbovița riscă să-l întreacă pe Iohannis la capitolul gafe, prezidențiabilul ACL având la activ declarații neinspirate, precum sunt „un politruc care candidează la prezidenţiale”, „alții au investit în educația copiilor, noi am investit în imobile” sau confundarea lui Spiru Haret cu Dimitrie Bolintineanu, în condițiile în care, așa cum zice neamțul, Educația este tema majoră a campaniei sale prezidențiale. În al doilea rând, având în vedere că în lipsa unui proiect de țară Iohannis se remarcă în spațiul public doar prin scandaluri și gafe,  ieșirile lui Orban sunt de natură să eclipseze performanțele candidatului ACL.



Alianța Creștin Liberală are probleme serioase la capitolul comunicare, în cadrul formațiunii coexistând două extreme -  Iohannis, care comunică puțin spre deloc și Orban care face abuz de dreptul la liberă exprimare, prezidențiabilul nu vorbește, dar îi conduce campania unul care vorbește prea mult.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ