Mesajul lui Klaus Iohannis pentru elevi, la începerea noului an şcolar

| 15 sep, 2014

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, consideră că educaţia este baza viitoarelor profesii şi, de aceea, îi îndeamnă pe elevi, într-un mesaj transmis în prima zi de şcoală, să îşi ia în serios, prin învăţătură, viitorul rol.

" Educaţia este baza pe care o veţi utiliza în viitoarele profesii. De aceea sper că veţi lua în serios încă de pe acum viitorul dumneavoastră rol şi puteţi face aceasta tocmai prin învăţătură", le scrie Klaus Iohannis elevilor, într-un mesaj postat luni pe pagina sa de facebook.

Preşedintele PNL consideră că noul an şcolar este "o provocare" şi pentru profesori şi "începutul unui drum de 10 luni în care vor parcurge materia, vor transmite informaţia şi, mai important, vor încerca să transmită elevilor pasiunea pentru învăţătură şi bucuria de a descoperi lumea din jurul lor".

"Dumneavoastră, stimaţi dascăli, aveţi dificila, dar frumoasa misiune de a modela viitorii membri ai comunităţii noastre, cu sprijinul părinţilor. Ştiu că faceţi aceasta motivaţi de dăruire şi puţini ştiu câtă muncă se ascunde în spatele unei ore bine predate şi interesant prezentate", li se adresează Iohannis profesorilor, în mesajul transmis cu prilejul deschiderii anului şcolar.

Liderul PNL le urează, în încheiere, atât elevilor, cât şi dascălilor, un an cu rezultate bune.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, atac necruţător la Iohannis: Se acoperă de un ridicol absolut

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ