Dan Şova: Acuzaţiile aduse de ACL confirmă colaborarea perfectă între domnii Iohannis şi Băsescu

| 12 sep, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, consideră că moţiunea de cenzură depusă de Alianţa Creştin-Liberală (ACL) reprezintă un gest 'scandalos', dar şi 'ridicol' în actualul context.

'Anunţul de astăzi al lui Iohannis şi Blaga reprezintă o sfidare. Este un gest scandalos, prin motivaţiile folosite. Iohannis şi Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru aşa ceva este tocmai primarul PDL din Rădăuţi, care a şantajat un consilier local pentru ca acesta să vină la democrat-liberali. Iohannis şi Blaga trebuiau să depună moţiune împotriva propriilor oameni, dacă tot au făcut un astfel de gest, care este, repet, scandalos, dar şi ridicol în actualul context', a declarat Şova, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

El susţine că acuzaţiile aduse de ACL nu fac decât 'să confirme colaborarea perfectă între domnii Iohannis şi Băsescu'. 

'Domnul Iohannis a ieşit astăzi cu punctajul pe care l-a avut preşedintele Băsescu acum câteva zile, când a formulat acuzaţii similare. Probabil că domnul Iohannis a printat stenograma conferinţei de presă a preşedintelui Băsescu şi a citit-o pur şi simplu în ieşirea de astăzi', a spus Dan Şova. 

ACL a depus vineri moţiunea de cenzură intitulată 'Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de PSD'.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a arătat că moţiunea este îndreptată împotriva 'abuzurilor repetate ale Guvernului Ponta' şi a fost iniţiată de 171 de parlamentari.

Potrivit lui Iohannis, moţiunea vizează OUG 45/2014 care modifică alegerea preşedintelui României şi OUG 55/2014 privind migraţia aleşilor locali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ