ACL, moţiune de cenzură împotriva. IOHANNIS: "Opriți fraudarea alegerilor de către PSD!"

| 12 sep, 2014

ACL depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, acuzând că, prin promovarea unor acte normative se urmăreşte fraudarea alegerilor prezidenţiale.

Anunţul a fost făcut vineri de către preşedintele PNL, Klaus Iohannis, care a spus că documentul a fost depus la Parlament.

Iohannis a precizat că moţiunea de cenzură este semnată de 171 de parlamentari.

Conform articolului 113 din Constituţie, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, pot retrage încrederea acordată Guvernului prin adoptarea unei moţiuni de cenzură, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

„Toate acțiunile Guvernului din ultimele luni dovedesc intenția clară de fraudare masivă a alegerilor. PSD și Victor Ponta că, cinstit, nu pot câștiga aceste alegeri prezidențiale. Și, de aceea, au pus la punct acest plan pentru a fura numărul de voturi care lipsesc pentru a câștiga președinția”, a spus, la rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 sep, 2014
peter
stim....
in doctrina romaneasca , daca nu se fura la alegeri , prezidentiale , parlamentare , guvernamentale , locale , municipale etc. ....nu poti s-o numesti "campanie electorala" tot farmecul acestor companii electorale este berea si micul , tovarasi , in rest nu ne intereseaza domnule Iohanis , avem destule rezerve sa ne vaicarim dupa alegeri , ptr. ca sintem o natie de masochisti , nu stiati asta d-le Iohanis ???!!!! si v-as ruga sa nu ne mai jicniti spunind ca se fura voturile , noi le dam de buna voie , depinde cite beri beu si citi mici maninc si dau la voturi cit ma tine cureau , ca doar nu dau de la mine din burta .....sint un cetatean cu bun simt .....hai sa furam si sa traim bine !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ