Iohannis-6-case a ajuns prilej de bășcălie chiar și pentru susținătorii săi din umbră

| 11 sep, 2014

Traian Băsescu se fandosește politic și se preface supărat nevoie mare pe candidatul Klaus Iohannis, în legătură cu care pare a fi cuprins subit de o intransigență critică fără precedent.

Băsescu-Iohannis. Băsescu se adresează jovial-glumeț națiunii, întrerupând bufoneria doar pentru a-i preveni pe românii care ar dori eventual să-l voteze pe primarul Sibiului (să-l numim deocamdată doar așa, până se lămurește în instanță dacă este sau nu și șeful PNL) că ”știe el” că investiția politică în Iohannis nu merită și că neamțul va pierde, fiind mult mai slab și cu belele mai amri decât, ca să vezi, Elena Udrea, un politician atât de capabil, serios și nepătat încât chiar ar avea lanse, în pofida faptului că e femeie.

Citeşte şi: Iohannis - calul troian al lui Băsescu încă din 2009

Spun că președintele e ipocrit și joacă teatru, dându-se deștept și intuind eșecul lui Iohannis, tocmai pentru că înțelegerile lui subterane cu acesta au început să cam fie vorbite de toți pe la toate colțurile. Iohannis va renunța sau va pierde această cursă și asta nu pentru că se adeveresc cele spuse de ”intransigentul” Băsescu ci pentru simplul fapt că este un simplu pion, care a avut acest rol de distragere a atenției de la Udrea, de la bun început. Priceperea lui Băsescu este o simplă fanfaronadă și se explică prin complexele acestuia, președintele fiind mereu interesat să apară opiniei publice mai priceput, mai informat și mai puternic decât este în realitate. ”Oprirea” lui Iohannis, pentru a-i ceda culoarul Elenei Udrea, se decide prin simpla apăsare a unui buton de comandă politică, de la Cotroceni și are prea puțin sau de loc de-a face cu pretinsa intuiție genială a ”cârmaciului”. Dar așa a fost mereu Traian Băsescu, un cabotin care a urmărit să îmbine cât mai creativ utilul cu plăcutul, nu numai în afaceri ci și în politică. Având în vedere că numai cei mai naivi mai pot crede că Iohannis este altceva decât un simplu pion pe tabla de șah de la Cotroceni și că sibianul a fost scos cu forcepsul din afacerile lui și băgat cu bisturiul trădării în PNL, este aproape înduioșător cum Băsescu profită de etapa actuală ca să-și mai bată joc un pic de vechiul și insolentul său adversar, Vasile Blaga.

Citeşte şi: Klaus Iohannis dă asigurări că NU este şi nici nu a fost ofiţer sub acoperire

Băsescu Blaga. “Dragă Vasile, puteai să cauți pe cineva în PDL, că aveai oameni valoroși. Uită-te la Iohannis, când a fost întrebat de unde are 6 case și când am auzit că din meditații, mi-a venit să mă urc pe pereți (…) Lucrurile astea arată omul slab, dacă acum e slab când n-are apăsarea funcției în spate, cum va fi când îl vor toca de dimineața până seara mogulii?”, a ricanatt Băsescu la adresa lui Blaga, la B1TV.

Felul în care Băsescu îl ceartă acum pe Blaga că ”l-a ales” pe ”compromisul” de Iohannis, când avea oameni mai valoroși ca acesta în PDL este batjocură pură.

Băsescu l-a îmbrâncit pe Blaga pe scări în jos și acum îl întreabă, la mișto, de ce se grăbește...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 2014
Sandu
Oare...?!
Oare doctorul nostru in drept penal international, fa victor viorel ponta (nu am folosit majuscule deoarece consider ca sunt prea mari pentru el) este omul perfect din punctul de vedere al acestui site? Nu am vazut scris nimic de "rau" despre "fa".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ