Ponta, despre negocierile pentru comisarul european: M-am temut că România ar putea pierde ce obţinuse deja

| 10 sep, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat miercuri că în cursul negocierilor pentru postul de comisar european s-a temut că România ar putea pierde ce obţinuse deja, după ce au apărut reacţiile preşedintelui Traian Băsescu şi ale liderilor ACL Klaus Iohannis şi Vasile Blaga.

Întrebat care a fost cel mai greu moment în cadrul negocierilor pentru postul de comisar european, Ponta a răspuns: 'Eu am avut confirmarea primită de la domnul preşedinte Juncker vinerea trecută, sunt 11 zile. După care sâmbătă au început să apară reacţiile şi de la preşedintele Băsescu, de la cei doi preşedinţi, domnii Iohannis şi Blaga, şi toate celelalte lucruri şi evident că m-am temut că, în stilul strict românesc, ceva ce obţinem pentru România putem să stricăm tot noi. Mă bucur că nu s-a întâmplat acest lucru şi consider că este esenţial ca din acest moment în continuare să fim solidari pentru ceva ce e important pentru România şi sper să nu transferăm în Parlamentul European lucrurile mai puţin plăcute sau mai puţin onorante pe care le-am văzut în ultimele zile în dezbaterea publică din România'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ