Klaus Iohannis dă asigurări că NU este şi nici nu a fost ofiţer sub acoperire

| 10 sep, 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţie, Klaus Iohannis, preşedinte al PNL, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Zalău, că este sigur că preşedintele Traian Băsescu nu s-a referit la el când a vorbit de ofiţeri acoperiţi în rândul actualilor candidaţi la alegerile prezidenţiale.

'E curioasă declaraţia, fiindcă preşedintele ţării, după cum ştim cu toţii, are mai multe informaţii decât noi toţi. Putea preşedintele, dacă tot a început fraza, s-o termine, dar în stilul tradiţional nu a făcut-o. Pot să vă spun simplu: la mine sigur nu s-a referit. Nu sunt, n-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire în vreun fel angajat în vreun serviciu special vreodată', a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Acesta a adăugat că nu ştie la cine s-a referit şeful statului, deoarece nu e unul dintre politicienii care deţin informaţii de tip 'insider' (secret n.r.)

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, despre "ofiţerul acoperit"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că înainte de a-şi depune candidaturile cei care candidează la Preşedinţie ar trebui să menţioneze în CV dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi, arătând că ştie că printre aceştia există oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

'Candidaţii au timp înainte de a-şi depune candidaturile să spună public, să-şi completeze CV-ul, dacă au fost cumva ofiţeri acoperiţi sau nu', a spus şeful statului la B1 Tv.

Băsescu a precizat că, în cazul în care candidaţii nu vor preciza acest lucru, o va face el.

'Am obligaţia să o fac. Există lege care interzice serviciilor să-şi facă cunoscute reţelele, ofiţerii acoperiţi, descoperiţi, dar când discutăm despre funcţia de preşedinte al României nu poţi să nu informezi, nu spune nimeni să o facă Serviciul că nu are voie prin lege, dar candidatul are obligaţia să o facă şi voi fi în măsură să vă aduc probe ce înseamnă acest dublu buton', a afirmat şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ