VIDEO Poezie pentru VICTOR PONTA, compusă şi recitată de Mircea Cosma la Conferinţa PSD

| 16 sep, 2014

Preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, i-a compus o poezie lui Victor Ponta pe care a recitat-o la Conferinţa Judeţeană a PSD.

Prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Prahova, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a fost aplaudat la scenă deschisă de cei peste 300 de participanţi, după ce le-a recitat o poezie scrisă chiar de el pentru premierul României şi candidatul la prezidenţiale, Victor Ponta.

Mircea Cosma a vorbit despre realizările lui Ponta, despre investiţii şi lucrările de alimentare cu apă şi gaze din judeţ, iar la final, a citit o strofă din poezia compusă de el.

"Victor, o galaxie romana in devenire,

Rasare in universul zidit pe rastigniri,

Pe temelie veche, de piatra si jertfire,

El reinalta o tara a vechilor romani!

Victor Ponta presedinte!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 sep, 2014
ceau
Traiasca
Auzi domnule ... 'aplaudat la scena deschisa' ... fa Doino nu stiu cum nu va sta limba teapana ca o sula in erectie (lemn moale n-am prea vazut). Cu asa o limba va puteti satisface sefii in toate felurile si prin toate vagoazele

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ