Cu cine merge PSD la alegerile parlamentare. Doi grei ai partidului, scoşi de pe liste

| 25 oct, 18:52

Liderii PSD s-au reunit, în această seară, în ședința Comitetului Executiv Național, la Palatul Parlamentului, într-o ședință în care se vor valida listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Ioan Cindrea de la Sibiu a fost scos de pe liste în urma condamnării pe care a suferut-o. De asemenea, un al doilea greu este exclus de pe liste în urma unei condamnări definitive - Ion Călinoiu, fost șef al CJ Gorj.

În cadrul sedinţei, Liviu Dragnea a precizat că pe liste sunt prezenţi mulţi tineri. În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, şeful PSD a precizat că aceasta va candida.

La ședință a venit și Victor Ponta, care participă în calitate de invitat, pentru că nu mai face parte din Comitetul Executiv.

De asemenea, la ședință participă toți liderii importanți ai PSD, dar au fost văzuți și o parte dintre candidații surpriză la alegerile parlamentare, în mod special cei din București.

”Stimați colegi, este o zi foarte importantă, pentru că astăzi îi vom alege pe candidații noștri care vor merge să ne reprezinte în fața românilor. Am ținut să trecem prin Parlament legea conversiei. Toată lumea din Parlament a votat această lege a conversiei, dar ea a fost atacată la CCR de acest Guvern, Guvernul Iohannis-Cioloș-PNL.Astăzi am adoptat, în Parlament, legea care elimină 102 taxe pentru români. Acestea nu sunt taxe mari, dar sunt taxe care mănâncă timpul românilor și ne enervează pe toți. De abia ce a fost aprobată, că doamna ministru de Finanțe a spus că atacă și această lege la CCR. Stimați colegi, de astăzi lucrurile sunt clare. Noi am susținut și susținem măsurile bune pentru oameni, acest Guvern lucrează doar la ordinele PNL. Dacian Cioloș ne-a spus că nu va rămâne premier. Chiar aici, în această sală, Dacian Cioloș ne-a spus că nu va rămâne premier și nu va face politică, adică este un mincinos. La fel ne-a spus și președintele Klaus Iohannis că nu vom mai avea premier tehnocrat, dar iată că-l susține pe Cioloș. Amândoi sunt niște mincinoși și ipocriți!”, a spus Dragnea, în ședința PSD.

Tag-uri: Ion Cindrea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ