CULMEA CORUPŢIEI: un primar a dat chitanţă pentru mita primită

| 15 apr, 09:54

DNA si ANAF sunt din ce in ce mai active in ultima vreme si determina oamenii de afacerii si functionarii publici sa sufle si in iaurt inainte de a face o afacere. Insa nimeni nu se astepta sa intalneasca un caz de MITA pentru care s-a dat si chitanta.

Potrivit stiripesurse.ro, deputatul PNL Andreea Paul semnaleaza pe pagina sa de Facebook o astfel de situatie. Un om de afaceri austriac s-a vazut nevoit sa dea mita primarului din Calinesti Oas pentru a se asigura ca centrul de plasament in care investea va avea curent electric. Insa omul de afaceri trebuia sa justifice cheltuielile sale asa ca a emis si o chitanta pentru mita de 3.500 de euro. Deputatul PNL sustine ca omul de afaceri a fost pacalit si nu a inteles pentru ce i-a dat primarului 3.500 de euro.

"Cum ia un primar bani pe persoană fizică de la un investitor străin păcălit într-un obiectiv social?! Primarul Copil Gheorghe din Calinești Oaș a încasat 3500 de euro. Ilegal. Iată dovada celor doua chitanțe atașate pentru promisiunea instalării energiei electrice dedicate centrului de plasament copii 'Casa Soarelui' din aceeași localitate. Finanțarea executării lucrării în valoare de 40.231 lei s-a făcut din bugetul public. Ne întrebăm, desigur, pentru ce au fost dați cei 3500 de euro personal primarului?! Austriacul care a investit în acest proiect, care a taiat chitanța pentru fiecare euro cheltuit (altfel nu-i ieșea propria gestiune pentru care dă socoteală), l-a dat în judecată când a înțeles că a fost fraierit", a scris Andreea Paul pe Facebook.

Deputatul PNL semnaleaza si faptul ca primaria din Calinesti Oas are conturile blocate pentru ca au fost identificate nereguli in derularea unui proiect finantat cu fonduri europene care viza modernizarea si extinderea retelei de apa.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ