Cum a ajuns Elena Udrea să simtă LIPSA lui Radu Mazăre

| 07 iul, 12:22

Elena Udrea s-a prezentat marţi la sediul IPJ Constanţa, pentru a da cu subsemnatul, fiind cercetată sub control judiciar. Ea a declarat presei că face plaja la Năvodari.

Elena Udrea s-a declarat nemulţumită de starea litoralului românesc şi si-a exprimat regretul fata de faptul ca Radu Mazare nu mai este primarul Constanţei.

„Se simte lipsa primarului în Constanța“, a spus Udrea, care a mai adăugat şi faptul că: "Din păcate stațiunea Mamaia nu arată ca anul trecut. (...) Este foarte greu să alergi pe plaja din Mamaia. Nu este coordonare (...)".

De precizat faptul că panoul care atenţionează turiştii că au ajuns în staţiunea Mamaia a suferit modificări: " Welcome to ... amaia". "Până și "M" de la "Mamaia" a picat. Se vede că există dezinteres pentru litoral. Stațiunea nu arată foarte bine acum și probabil că lucrurile se vor degrada", a conchis Udrea.

Fostul ministru al Turismului se află pe litoralul românesc încă de săptămână trecută. Cât timp cât se află sub control judiciar, Elena Udrea nu are voie să părăsească ţara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iul, 13:03
mirel teleaga
dar deputatul Ghita poate parasi tara?
sa mearga in Dubai?
poate,pentru ca nu are dosare penale ca udrea si basescu
doar niste tigai

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ