ELENA UDREA, întâlniri INCENDIARE pe litoral. DEZVĂLUIREA făcuta de fosta şefă PMP

| 10 iul, 19:59

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat vineri la sediul Politiei Judetene Constanta pentru a da cu subsemnatul, potrivit conditiilor impuse de controlul judiciar. Ea a declarat jurnalistilor cu aceasta ocazie ca s-a intalnit cu mai muti politicieni pe litoral, insa nu a vrut sa divulge identitatea acestora.

"Toată lumea vrea să fie discretă la mare şi nu vreau să expun pe nimeni, sunt destul de expusă eu şi nu mai pun pe nimeni în situaţia asta. Sunt foarte mulţi colegi din politică, din Parlament, în Năvodari şi am mai stat de vorbă", a menţionat Elena Udrea.

Udrea este la mare de mai bine de o saptamana, cazata intr-un hotel din Navodari. Ea a precizat insa ca va pleca pentru cateva zile de pe litoral, urmand sa revina saptamana viitoare.

Citeste si: NU a ţinut mult! ELENA UDREA, părăsită în concediu...

Fostul minsitru nu a ratat ocazia de a lansa cateva sageti catre procurori, aratand ca din cauza demersurilor acestora activitatea in administratie este blocata.

"Din câte am înţeles, la Ministerul Dezvoltării nimeni nu mai vrea să mai semneze nimic şi nu mai vrea să deconteze nimic. Totul este blocat. De teamă, pentru că eu am lucrat la acel minister, oamenii de acolo sunt foarte corecţi, nu le este teamă că ar greşi ei, le este teamă că ceea ce ar putea face, semnăturile lor ar putea fi interpretate şi ar putea să fie chemaţi să dea cu subsemnatul", a declarat Elena Udrea.

Ea a afirmat că si în administratia locală oamenii se tem să mai semneze proiecte si că banii pentru investitii sunt blocati din acest motiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ