ELENA UDREA vrea să devină mamă alături de iubitul ei, Valentin. DEZVĂLUIRI din viaţa lor intimă

| 07 iul, 19:50

Elena Udrea si-a deschis sufletul si a facut marturisiri in premiera. Blonda din politica a vorbit despre barbatul care i-a fost alaturi pana si in cele mai grele momente din viaţa sa, timpul pe care l-a petrecut după gratii, scrie wowbiz.ro.

Aflata in vacanta, Elena Udrea a vorbit pentru prima data despre iubire si despre clipele grele prin care a trecut cat a stat dupa gratii.

"M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totata. Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa stau drepti ca se striga apelul. Acum vreau sa ma bucur de viata cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele", a marturisit Elena Udrea.

In ceea ce priveste viata personala, Valentin este barbatul care a asteptat-o acasa si omul alaturi de care isi doreste sa-si intemeieze o familie.

"Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit de asemenea tot alaturi de mine", a declarat Elena Udrea pentru Stirile Kanal D.

Elena Udrea e pregatita sa devina mamica.

"Îmi doresc cu atat mai mult acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, o data ca sigur ti se intampla, doi: tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti. In jurul meu vad numai familii cu copii. Familiile cu care m-am intalnit aici la mare au cate 3-4 copii. In jurul meu sunt numai familii tinere. Trebuie sa lucreze mai mult decat universul.", a declarat  Elena Udrea.

 

Citeşte şi: INCENDIAR! Elena Udrea a fost PRINSĂ în acţiune

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ