Secretul construirii PIRAMIDELOR a fost dezvăluit! "Constructorii" aveau peste PATRU metri înălţime

| 05 iun, 2014

Pământul este plin de piramide. Lumea și-a pus întotdeauna întrebarea: “cine le-a construit?”- în condiţiile în care vestigiile studiate au o vechime de mii de ani. Sunt rezultatul aplicării tehnologiilor zeilor ori rodul inteligenței umane?

Precizia execuţiei – unghiuri de montaj la 90 de grade  foarte exacte, îmbinări ale componentelor din piatră, fără mortar, ca şi când pietrele ar fi fost “lipite” între ele prin… topire.

Sistemul de topire al pietrei ne amintește de enigmaticele sfere de piatră din Costa Rica sau de pereții misterioaselor tunelurilor care străbat Europa, la fel de vechi precum piramidele. Cei mai mulți arheologi, după datarea cu carbon, le aproximează o vechime de 7.000 – 10.000 de ani, alţii apreciază că nu pot fi mai vechi de 3.000 de ani. Desigur, e necesar să ne uităm puțin în istorie, trăgând o linie între Biblie și cele trei piramide aliniate din Egipt. Vedem trei piramide mari lângă trei mai mici. Întrebarea care o pun arheologii dar și scepticii este… cine a început construcția primei piramide? E ca în mereu enigmatica dilemă: mai întâi oul și-apoi găina! Sau invers! Așa și în cazul Marii Piramide. Era acolo când au năvălit egiptenii, ori au construit-o ei?

Când privim aceste monumente antice avem câteva certitudini: faptul că niciun specialist-cercetător nu a putut spune cum au fost construite şi faptul că miile de descoperiri arheologice care s-au realizat se completează continuu cu alte şi alte descoperiri şi implicit cu noi şi noi întrebări. Materialele folosite sunt naturale şi rezistente, iar supravieţuirea monumentelor de-a lungul atâtor milenii, sub intemperii şi, uneori, sub cataclisme, devine totuşi enigmatică. Misterul este accentuat şi de faptul că, uneori, piatra folosită în edificii nu putea fi luată din zonele adiacente monumentelor. Dar cel mai inexplicabil lucru este faptul că din cărţile de istorie învăţam că, acum mii de ani, oamenii erau vânători şi culegători, nicidecum constructori de edificii monumentale. Conform arheologilor, la data când apăreau aceste monumente, omenirea era… în epoca când pe pământ, înainte de potop, umblau și uriaşii, conform efemeride.

În Biblie sunt menţionați ca giganți, copii născuți fin “fiicele oamenilor” şi “fiii lui Dumnezeu.” Cea mai cunoscută poveste este a lui David care se luptă cu uriaşul Goliat. În Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptându-se cu uriaşi. Aproape toate culturile lumii au nume sau desene cu uriaşi din diferite epoci ale istoriei. În această situaţie evidentă şi copleşitoare pentru lumea ştiinţifică, dar şi pentru oamenii pasionaţi de turism cultural şi de misterele lumii antice, am putea avea o a doua certitudine: aceea că trebuie să recunoaştem superioritatea lumii antice în acest domeniu şi nu numai. Sunt voci care declară că egiptenii au construit piramidele mai mici, dar nu și Marea Piramidă.  Sunt voci ale arheologilor care confirmă existenţa dovezilor referitoare la uriaşi, însă aceleaşi voci spun că există interese ca informaţiile de acest tip e bine să rămână ascunse publicului larg.

Dar, cineva cu numele de ”tollan23”, a postat pe youtube o serie de videoclipuri arheologice de la locaţia ”Maher Fort”, din Bahrain. Gery Nelson a scris pe blogul său un articol cu referinţe şi imagini: “Sunt arheolog, am lucrat la piramide, şi recunosc că suntem cu toţii victimele oarbe ale unei societăți secrete. Ni s-a spus să păstrăm secretă existenţa giganţilor, sub pedeapsa cu moartea. Acum, că am divulgat întregul adevăr, viaţa mea este în pericol, voi trăi restul vieţii în frică. Am încercat să păstrez acest secret pe tărâmul propriilor mele experienţe. Există mult mai mult decât atât. Cum ar fi barosul de 30 de kilograme, găsit într-o mină de cărbune veche de 3.500 de ani în apropiere de oraşul Llandudno, în nordul Ţării Galilor. Topoare uriaşe dezgropate în Irna, săbii uriaşe etc. Poţi citi săptămâni întregi despre subiectul uriaşilor şi dacă mintea ta este aproape la fel ca a mea te vei bucura de fiecare minut.

În SUA s-au făcut excavări în timpul cărora au fost dezgropate rămăşiţele unor bărbaţi şi femei primitive cu o înălţime de peste 2,15 metri, umanoizi uriaşi cu coarne și cu două rânduri de dinţi, oameni preistorici cu fruntea puternic înclinată şi maxilare cu colţi. În iulie 1985, un grup de mineri care lucrau în apropiere de Bridal Veil Falls, din California, au descoperit mormântul unei femei ale cărei rămăşiţe aveau o lungime de peste 2,10 metri

La baza coloanei vertebrale, avea o serie de «excrescențe», dovadă că femeia a avut coadă”. Deci, ce s-a întâmplat cu acei giganţi, de ce nu-i mai vedem în zilele noastre? O teorie vine să demonstreze că o parte dintre ei au murit în timpul potopului iar cei rămași în viață au fost infectați de fel de fel de boli. Pe internet circulă mai multe fotografii cu un deget mumificat de uriaș, preluat de pe site-ul german BILD. Ele au fost realizate în 1988 de către fotograful Gregor Sporri. Iată ce a declarat autorul: “În 1988, în ultima zi a călătoriei mele de investigaţie privată, am fost contactat un bărbat în vârstă ce făcea parte dintr-un grup de hoţi de morminte. Întâlnirea a avut loc într-o fermă din Bir Hooker, aflată la 100 de kilometri nord-est de Cairo.  După ce am plătit 300 de dolari, am putut vedea comoara nevândută a hoţului de morminte. Era învelită în nişte cârpe vechi. Era un pachet alungit ce avea un miros de mucegai. Am fost complet uimit când am văzut degetul uriaş de o culoare maro închis. Mi s-a permis să îl iau în mână şi să îi fac câteva poze. Lângă el am pus o bancnotă pentru a putea face o comparaţie în ceea ce priveşte dimensiunea lui. Degetul îndoit era deschis în două şi acoperit cu mucegai uscat. Era incredibil de uşor, avea poate câteva grame. Inima îmi bătea undeva în gât. A fost incredibil. În ceea ce priveşte asocierea lui cu un trup potrivit, ar fi trebuit să fie o persoană înaltă de cel puţin 4,60 metri. Hoţul de morminte mi-a arătat şi certificatul elveţian de autenticitate şi o imagine a radiografiei degetului. Ambele sunt din anii 60.

 

Tag-uri: piramide, uriasi
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
Preafericitul Daniel
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de rahat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de rahat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat rahat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume rahat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat rahat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de rahat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce rahat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de rahat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de rahat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce rahat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de rahat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!
11 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Noul şampon Arsenie Boca - pentru că meritaţi!
07 iun, 2014
Părintele Pazvante
Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante.

Iată principalii paşi:
1. Intraţi în biserică facând semnul sfintei cruci şi rostind „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea”;
2. Pe furiş, vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
3. Vă spălaţi pe dinţi cu agheasmă pentru că va trebui sa língeţí icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încât să nu le îmbăloşaţi;
4. Intraţi în altar şi cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfăiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
5. După ce în prealabil v-am dat lumină de sub sutană, vă îndepărtaţi împărţind coate şi pumni babelor si ortonauţilor zeloşi;
6. La sfârşit, cu o satisfacţie imensă că aţi putut molfăi sfintele moaşte ale Ciocănitoarei Woody şi aţi reuşit să ieşiţi pe poarta bisericii, plini de evlavie, începeţi să trageţi rafale de băşíní cu stropi, pentru a vă demonstra dreapta credinţă.

Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat
06 iun, 2014
Anonim
:D
Ana : Daca tu spui despre ingeri decazuti din imparatia Domnului, ca s-au unit cu fiicele omului de pe pamant ! Daca articolu de mai sus face referire ca ca uriasii aveau la 4 m inaltime atunci cand aveau contact sexual cu fiicele pamntenilor inseamana ca o rupea in doua :)))))
07 iun, 2014
crip
pentru :D
@:D In urma unirii cu ficele oamenilor au rezultat acei uriasi. Citeste biblia, documenteaza-te si dupa aceea posteaza. La tine hormonul bate neuronul.
12 iun, 2014
vidoc
uriasi
Nu ! ...Acesti îngeri nu ...calareau ...pamântencele ; le lucrau în
" VITRO ".Un exemplu elocvent este si SF.Maria ,care a avut o sarcina extrauterina si care a ramas feceoara dupa împreunarea cu Duhul Sfânt. Dar în comparatie cu aceasta ,pamântencele care s-au împreunat cu Trimisii Lui Dumnezeu, ( erau folosite doar pentru MULTIPLICARE precum virusii) ,fiind sacrificate la nasterea gigantilor prunci .Am impresia ca în aceasta istorie milenara s-au amestecat misticismul habodnic si realitatea crunta.
06 iun, 2014
bksp
Hoţia Hoţului
" Hoţul de morminte mi-a arătat şi certificatul elveţian de autenticitate şi o imagine a radiografiei degetului. Ambele sunt din anii 60."

Astea, certificatul si radiografia "AUTENTICE", LE-A GASIT ACOLO DE UNDE LE-A FURAT ... hoţul de... *M O R M I N T E* ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ